You Are Reading

0

Συμμετέχουμε στο φεστιβάλ Rainbow - Αντιδρούμε στη φασιστική απειλή



Το φεστιβάλ θα γίνει στην εξέδρα παραλίας στις Φοινικούδες αυτή την Παρασκευή. Θα περιλαμβάνει μουσικές και χορούς από μετανάστες, αιτητές ασύλου, ξένους φοιτητές, ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους, χώρο για παιδιά, παζαράκι, φαγητά και ποτά από διάφορες χώρες.

θα υπάρχει λεωφορείο από την πλατεία Σολωμού η ώρα 16.00 για δωρεάν μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης από τους οργανωτές του ΚΙΣΑ.

Facebook event


Ανακοίνωση της ΚΙΣΑ για το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης και Φεστιβάλ Rainbow

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι

Η εθνικιστική οργάνωση ”Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης” με τη συμμετοχή του “Παγκύπριου Αντικατοχικού Κινήματος” (ΠΑΚ) και της “Κίνησης για τη Σωτηρία της Κύπρου” διοργανώνουν στις 5 Νοεμβρίου 2010 εκδήλωση εναντίον των μεταναστών, καλώντας σε διαμαρτυρία “εναντίον της λαθρομετανάστευσης” και ”εναντίον του εποικισμού”, με συνθήματα “όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας”, ”άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών” και “άμεση κατάργηση των προκλητικών επιδομάτων και των λοιπών υπερπρονομίων των δήθεν πολιτικών προσφύγων”.

Ενόψει της νέας αυτής προκλητικής εκδήλωσης, η ΚΙΣΑ αποφάσισε να διοργανώσει το φετινό Φεστιβάλ Rainbow, εκτός από τη Λευκωσία, και στη Λάρνακα αντί στη Λεμεσό όπως έκανε τα τελευταία δύο χρόνια. Η διοργάνωση του Rainbow την ίδια μέρα με την πιο πάνω εκδήλωση θα στείλει τα αντιρατσιστικά μας μηνύματα εναντίον της παρουσίας και της δράσης των ακροδεξιών και ρατσιστικών στοιχείων στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ Rainbow θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου στη Λευκωσία και στις 5 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. (Περισσότερες πληροφορίες για την πρώτη εκδήλωση του ΚΕΑ εδώ http://antistasi.org/?p=11228 . Έχουν κυκλοφορήσει και ανακοίνωση όπου διαφημίζουν και την πορεία τους στις 5 Νοεμβρίου από κεντρικά σημεία της Λάρνακας).

Απολογούμαστε σε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία του Φεστιβάλ στη Λεμεσό αλλά ελπίζουμε να κατανοούν ότι υπό τις περιστάσεις είναι σημαντικό να αντιδράσουμε στην κατάσταση που δημιουργείται στη Λάρνακα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ στη Λευκωσία ή τη Λάρνακα και να ταδιξέψουν με τα λεωφορεία που θα διαθέσει η ΚΙΣΑ για το σκοπό αυτό, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22878181 ή στο email kisa@cytanet.com.cy .

Διοικητικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Revive Red Blogger template by Introblogger