You Are Reading

0

Άμεση απελευθέρωση του Shanmukan Uthajenthiran

Πλανοδιο Στεκι Δρομου 14/3/11 ,


απο την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λεμεσού

Το ρατσιστικό Κράτος “τους” κρατά ανθρώπους στα μπουντρούμια του αγνοώντας αποφάσεις ανωτάτου δικαστηρίου για άμεση απελευθέρωση του.

Ο Shanmukan Uthajenthiran εθνικότητας ΤΑΜΙΛ υπήκοος από Σρι- Λάνκα βρίσκετε παράνομα στα κλουβιά – φυλακές του κράτους ενώ εκκρεμή η επίσημη απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου για άμεση απελευθέρωση του.

Για άλλη μια φορά το απάνθρωπο κράτος “τους” δείχνει τα δόντια του και ξετυλίγει το πραγματικό και φασιστικό προσωπείο του σε ένα καταπιεσμένο άνθρωπο που μοίρα και η κατάσταση στο τόπο του τον έφεραν αντιμέτωπο με την “παρανομία”, να χρησιμοποίηση δηλαδή διαβατήριο άλλου προσώπου μόνο και μόνο για να ταξιδέψει σε χώρα όπου υπάρχει οργανωμένη κοινότητα ΤΑΜΙΛ. Και ενώ παραδέχτηκε την “παράνομη” πράξη του και εξέτισε την 3μηνη φυλάκιση που του επιβλήθηκε βρίσκετε ακόμα έγκλειστος στα αστυνομικά κρατητήρια του Blog 10 στις κεντρικές φυλακές.

Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις σε πολιτικούς, ΜΜΕ και αστυνομία από το δικηγόρο του για άμεση απελευθέρωση του, κράτος και κυβέρνηση αδιαφορούν και αυθαιρετούν σαν μια σύγχρονη ΧΟΥΝΤΑ όπου εφαρμόζουν επιλεκτικά τους νόμους που οι ίδιοι θεσμοθέτησαν.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο “μυστικών” επιχειρήσεων σκούπας και μαζικών απελάσεων μεταναστών φοβούμενοι το πολιτικό κόστος που θα έχουν στις επερχόμενες εκλογές τους.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ SHANMUKAN UTHAJENTHIRAN

Κανένας όμηρος στα κρατικά μπουντρούμια

Το πάθος για την Λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά.

Υ.Γ. Παρακάτω η αποφαση του ανωτάτου δικαστηριου που ζητα την αμεση απευθερωση του. (αναδημοσιευση απο το http://osr55.wordpress.com)

http://osr55.wordpress.com/2011/01/18/%CF%87-%CE%BF-%CF%85-%CE%BD-%CF%84-%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Revive Red Blogger template by Introblogger