You Are Reading

0

Jills Film

Πλανοδιο Στεκι Δρομου 30/8/10 , ,

Ταινία - βιογραφία της Jill Phipps.

Περιληψη: H Jill σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ακτιβιστικής ενέργειας στο Κόβεντρυ της Αγγλίας την 1η Φεβρουαρίου του 1995. Την πάτησε φορτηγό το οποίο μετέφερε νεαρά μοσχάρια, όταν αυτή προσπάθησε να το σταματήσει.

Η ταινία είναι δημιουργία του καλού του της φίλου John Curtin, για τα δέκα χρόνια του θανάτου της.

Η ταινία έχει διάρκει περίπου 30 λεπτά και περιλαμβάνει υλικό από την Jill, την καμπάνια στο Κόβεντρυ κατά της εξαγωγής ζωντανών ζώων, την κηδεία της Jill,συνέντευξη με μέλη της οικογένειας της Jill και πλάνα από την σκληρή πραγματικότητα των βασανιστηρίων των ζώων.

Σχόλια: Η αποφασιστικοτητα και το θαρρος της νεαρης Τζιλλ και των αλλων ακτιβιστων αναμενεται να σας συγκινησουν και να σας εμπνευσουν, να σας εμπνευσουν να αγωνιστειτε και εσεις για τα δικαιωματα των ζωων. Ειναι ενας αγωνας δυσκολος και πολλες φορες αδικος αφου η καταπιεση των ζωων σε εργοστασια, εργαστηρια κ.τ.λ. ειναι νομιμη. Ετσι ηρωικες πραξεις των ακτιβιστων να σωσουν ζωα αντιμετωπιζονται απο διωξεις απο την αστυνομια και φυλακισεις και στην περιπτωση της Τζιλλ και αλλων ακτιβιστων με τραγικους θανατους. Αξιζει να το δειτε...

Μπορειτε να το κατεβασετε ελευθερα στο λινκ πιο κατω απο το black-tracker.gr

http://black-tracker.gr/details.php?id=374

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Revive Red Blogger template by Introblogger